Dobrote iz našega čebelarstva

MED S SOKOM RDEČE PESE V DEVIŠKEM SATJU
Med v satju (čebele so gradile satje v kozarcih) s sokom rdeče pese je najnovejši proizvod iz leta 2004.

Ugodno deluje:

 • Na delovanje srca
 • Na živčni sistem
 • Pomaga proti astmi in bronhitis
 • Razkužuje ustno votlino
 • Utrjuje dlesni in čisti dihalne poti
 • Med s sokom rdeče pese v deviškem satju Med s sokom rdeče pese v deviškem satju

  MED OBOGATEN S SOKOM RDEČE PESE
  Je vrhunski proizvod čebele in čebelarja. Izdelek se začne s pripravo zemlje za normalno rast pese. Čisti sveži sok rdeče pese dodamo skupaj z medom čebelam v panj kjer ga s pomočjo žlez vdelajo v med. Pri tem ga še obogatijo. Ta izdelek spada v najvišji kakovostni razred.

  Ugodno deluje pri onkoloških težavah
  Ugodno deluje na delovanje srca
  Ugodno deluje na živčni sistem
  Pomaga proti astmi in bronhitisu
  Razkužuje ustno votlino in utrjuje dlesni

  Med s sokom rdeče pese Med s sokom rdeče pese

  MED S SUHIM SADJEM
  Gozdni ali cvetlični med s suhim sadjem je nov izdelek našega čebelarstva. Je izvrsten nadomestek sladice. Zanimivost tega izdelka je, da se tudi sveže hruške, jabolka in slive sušijo v čebeljem panju, ki je sicer nekoliko predelan. Sadje se suši pri temperaturi 45 *C približno dva do tri dni nato pa se zloži v kozarce in zalije z različnim medom.

  Med s suhim sadjem Med s suhim sadjem

  MED S CVETNIM PRAHOM
  S posebno pripravo odvzamemo čebelam cvetni prah ter ga z medom mešamo tako dolgo, da se razgradi. V kozarcu meda je približno 10 dkg. cvetnega prahu. S spomladanskim cvetnim prahom mešamo predvsem cvetlični med. Jesenski cvetni prah zlate rozge in bršljana, ki ga je pri nas veliko pa zmešamo z gozdnim medom. Je izvrstna hrana ali namaz na kruh. Pri uživanju ga priporočajo pri dietah, za vzdrževanje telesne teže. Žlica na dan krepi obrambne sposobnosti, izboljša apetit in prebavo, poveča odstotek hemoglobina, pomaga bolnikom z obolelo prostato, učinkuje proti izpadanju las, izboljšuje vid, prekrvavitev možganov in srca.

  Med s cvetnim prahom Med s cvetnim prahom

  MED V DEVIŠKEM SATJU
  Med v deviškem satju je proizvod, ki ga pridelujemo tedaj, ko je paša na višku. Le tedaj čebele gradijo satje ter ga takoj tudi napolnijo z medičino. V satju medičina dozori v med. Polno satje nato izrežemo na kose, zložimo v kozarce in zalijemo z medom. Proizvod je primeren, da ga zaužijemo namesto žvečilnega gumija, saj je med mnogo bolj zdrav in daje občutek sitosti.

  Med v deviškem satju Med v deviškem satju

  MEDOVITAL
  Je naš novi izdelek. Izdelan je iz mešanice Kočevskega gozdnega medu, propolisa, cvetnega prahu in matičnega mlečka. Izdelek priporočamo ljudem, ki se posebno veliko ukvarjajo s športom, ljudem s fizičnimi napori in bolnikom. Izdelek ima veliko biološko aktivnih sestavin: beljakovine, maščobe, sladkor, vitamine, najpomembnejše minerale in številne biološke pospeševalce.

  Medovital Medovital Medovital Medovital

  KREMNI MED
  Kremni med je izdelek iz kristaliziranega Kočevskega gozdnega medu. S postopkom dolgotrajnega mešanja in brušenja kristalov medu dobimo gladek in okusen med v obliki kreme skoraj bele barve z neomejenim rokom uporabe. Velikost kristalov je sedaj le 30 mikronov. Njegova gostota je tolikšna, da ga lahko mažemo na kruh brez packanja okolice. Posebno cenjen je med otroci.

  Kremni med v darilni embalaži Kremni med v darilni embalaži Kremni med v embalaži za domačo uporabo Kremni med v embalaži za domačo uporabo

  Pišite mi !!!