KOZAREC ZA SLOVENSKI MED

Čebelarstvo v Sloveniji je tradicija, slovenski čebelarji pa se še posebej trudimo, da pridelujemo med, ki je zelo kakovostno in varno živilo. Zaradi tega so se na Čebelarski zvezi Slovenije odločili, da tako živilo potrebuje svojevrstno in prepoznavno embalažo, ki bo namenjena izključno medu slovenskega izvora in ki bo kupca opozarjala, da je kupil med boljše kakovosti. Pravilna izbira embalaže je namreč lahko dodana vrednost izdelka, ki ga prodajamo.
Med, pakiran v primerni embalaži, opremljen z etiketo in prijetnega videza je veliko laže prodati, porabnik pa bo zanj pripravljen plačati več.
Zavedamo se, da slovenski čebelarji ponujamo kakovostne izdelke, ki imajo tradicijo in ki jih ima večina za živila, ki niso samo hranila, saj so naravna in zdrava.
Po kratkem premisleku sem se tudi sam odločil da bom med pridelan na kočevskem in ker je to vrhunski med pakiral v novo embalažo.
V soboto 20. septembra 2008 sem prišel po nove kozarce h komcesionarju za nov kozarec, firmi STENKO. Kozarce so ravno razlagali iz kamiona. Po enournem čakanju na kozarce sem obenem ugotovil, da sem prvi kupec novega kozarca. Za začetek sem jih vzel 150 kosov, da ugotovim kako se bo ta kozarec »prijel« med potrošniki.
Že zvečer sem napolnih prvi kozarec predlanskega hojevega medu in ga kot arhiv shranil na našem čebelarstvu. Nekaj pa sem jih že isti večer prodal prvemu kupcu.
Novi kozarec za med je tako postal tudi lepo darilo, saj je po obliki nekaj posebnega. Prav lepo pa mu pristaja tudi prelepka in nalepka za Kočevski gozdni med.


ARHIVSKI KOZAREC HOJEVCA
ARHIVSKI KOZAREC HOJEVCA
Na Janševem panju
Na Janševem panju

Celoten izbor v novi preobleki
Celoten izbor v novi preobleki

Sedem standardnih slovenskih medov v novem kozarcu
Sedem standardnih slovenskih medov v novem kozarcu
Pripravljeni na prodajo
Pripravljeni na prodajo
Pišite mi !!!